IMAAN TAMBAH FORMULA UNTUK TISU PEMBERSIH WAJAH

Assalam Imaan Lovers

New Packaging for Imaan Suci World

 

Alhamdulillah setelah sepuluh (10) bulan tisu paling laris iaitu Imaan Wet Tissue Make Remover berada di pasaran, kini produk ini telah ditambah formula Aloe Vera dan double Vitamin E. Ianya untuk memastikan wajah-wajah wanita di Malaysia ini lebih lembut hanya dengan sapuan tisu lembab pembersih wajah dari Imaan Suci Wipes.

 

Semasa pelancaran Imaan tahun 2016 di Hotel JW Mariot, KL

 

Okay, Cik Imaan would like share what people say about Imaan Wipes:-

“I tell you, with one wipe, my makeup, eyeliner & mascara are wiped out. Smell nice & refreshing. Go get girls !!” – Masturah, Singapore

“Fiqa dah pakai.. rasa fresh & lembut. Selalu lepas pakai mana-mana wipes mesti rasa kering & melekit, yang ni okay ” – Fiqa, Taman Tun

“Now I cannot leave the house without Imaan tissue, so amazing and convenient to clean face before udduk. smells so fresh and handy ” -Zahidah, Shah Alam.

Hmmm terdapat ribuan testimoni produk Imaan boleh di lihat di akaun Instagram dan Facebook Imaan Suci World.

 

Tisu Imaan harus ada untuk semua wanita yang memakai bedak, solekan dan juga yang menyapu krim di muka.

 

KELEBIHAN IMAAN SUCI WIPES

  • Mudahkan wudhu
  • Tanpa alcohol
  • Membersihkan wajah sepantas 20 saat
  • Mudah disimpan dan dibawa (letak dalam hand bag saja)
  • Fungsi membersih dan menyegar

Produk Imaan boleh didapati melalui Angels kami di seluruh negara.  Untuk melihat koleksi produk Imaan Suci world , sila layari imaanworld.com atau hubungi 019 286 2828 / 013 234 4848


 

IMAAN SUCI WORLD (ISW) telah melahirkan jaringan usahawan dikalangan wanita bekerjaya untuk lebih berdikari dengan menambah pendapatan dan ilmu perniagaan melalui latihan berterusan daripada Pengasas ; Pn Wawa Idris.

Produk ISW yang utama adalah koleksi tisu lembab tanpa alkohol yang pertama di Malaysia keluaran Bumiputra  untuk kegunaan wanita dan seisi keluarga. Imaan Suci World juga mempunyai jaringan produk makanan kesihatan seperti minuman detox dan kosmetik.

Setiap produk tampil ekslusif dan kebanyakannya dihasilkan oleh kilang bertaraf GMP dengan pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)