HADIAH UNTUK ARWAH – PEMENANG PROGRAM SHE VOGUE

Tahniah ! Tahniah ! Tahniah kepada Vogue Ladies Helna Rohaida binti Takhaimi yang telah dinobatkan sebagai Pemenang Face of She Vogue bagi Tahun 2018.
 
Beliau akan mendapat:
-Free Makeover
-Free Photoshoot
-Free 1-year supply of IMAAN Fruitea Detox
-Modelling for Products
 
Puan Helna merupakan salah seorang peserta She Vogue yang sangat aktif mengikuti setiap ujian dan cabaran yang telah diberikan pada setiap minggu.
 
Beliau turut merupakan pengguna Teh Kurus Zero Belly tegar sehingga berjaya menurunkan berat badan daripada 84kg kepada 62kg dan turun lagi 2kg sepanjang program She Vogue sehingga mencapai berat terkini 60kg.
 
Tahniah sekali lagi diucapkan buat  Puan Helna.

Jom sama-sama kita baca apa kata Vogue Ladies Helna dalam yang sudah berjaya menurunkan berat badannya.

“Salam.Saya Helna dari Jerantut terlebih dahulu syukur kehadrat Illahi atas kemenangan ini.. Helna ucapkan ribuan terima kasih pada founder Imaan iaitu Puan Wawa yang keluarkan produk ini.. Produk yang sangat membantu kaum wanita terutama sekali Helna…

Produk ini buat Helna berubah dari suri rumah yang tak ada apa-apa yang tak dikenali sampailah berjaya menjadi bisness woman..second untuk my leader kak yus selaku leader team imaan empire yang kenalkan Helna dengan produk imaan ni..my leader yang terbaikkk banyak tunjuk ajar yang diberikan..untuk team imaan empire yang banyak membantu, berkongsi idea, bagi semangat dan sokongan..

Dan tak lupa juga untuk tulang blakang Helna my husband and my family yang sentiasa ada di belakang Helna…dan tak lupa untuk arwah anak syurga..hadiah ini untuk angah..angah mesti bangga..ini belum lagi kejayaan tapi ini adalah titik permulaan…Helna akan terus usaha untuk berjaya dan lebih berjaya..insyallah..

Disini Helna ingin berkongsi serba sedikit macam mana pengalaman Helna untuk kurus.. Helna rasa tekad nak kurus sebab tengok dah ramai angel berjaya kurus dengan Zero Belly… Lagipun Helna terfikir ada kah orang akan beli kalau keadaan Helna still gemuk… Jadi Helna tekad untuk kurus..

Dalam proses diet tu helna just kurangkan makanan karbo dan lebihkan protein.. Air manis Helna tak minum dan gantikan teh kurus Zero Belly sebagai air manis.. Minum air masak yang mencukupi.. Jika ada kelapangan Helna exercise kat rumah seperti zumba, tabata, lompat skiping. Hari minggu pula joging dan hiking..

Yang mungkin membuatkan Helna tekad.. Apabila berjoging dan hiking.. Ya Allah! Tuhan je yang tahu betapa letihnya.. Jadi terfikir.. Adakah aku akan rasa macam ni letih kalau aku tak gemuk.. Dari situ mungkin semangat nak kurus.. Alhamdulillah setelah 2 bulan Helna berjaya lost 22kg..hasil dari konsisten Zero Belly, jaga pemakanan dan exercise..”

“PERJALANANKU SUNGGUH JAUH ADA JATUH ADA BANGUN..KAN KU TEMPUHI SEMUANYA DAN TERUS BERLARI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *