DREAM BIG & MAKE A MOVE

My journey with Imaan starts like this...   August 2016, is the month where I brought in IMAAN wipes to Singapore. Yes ! it's been a year  and to many more years to come. The decision wasn't an easy one . I got few skeptical voices around me , but there are...

BENGANG DENGAN PRODUK ORANG MELAYU

Fuhhhhh! Tajuk bikin panas kan. Haaa memang panas. Sepanas sehangat matahari sejengkal dari kepala. Tapi takpe hujan lebat dah redakan hangat tu. Tup tup keluar PELANGI berwarna warni dekat hati ni. Hepiii! Oklah, bukan nak burukkan produk orang Melayu. Banyak je produk Melayu yang bagus dan terbaik di pasaran. Ini kisah...

IMPIAN MAK KE TANAH SUCI ADALAH MISI KEJAYAANKU – OLEH CIK MISI

Assalamualaikum, saya Nurul Amalina binti Ghazali , seorang misi di Hospital Sg Buloh. Korang boleh panggil cik_misi (panggilan manja). Now , saya baru berusia 24tahun (muda lagi), dan baru je berkhidmat sebagai seorang misi kurang dari 3 tahun. Ini kisah saya.. Saya bukan graduan dalam course bisnes. Tapi sebab minat pada bisnes tu membuak-buak,...